Feest op een boot in en om Amsterdam, een feest naar eigen smaak.Feestboot Partyschip Amsterdam, feesten, borrel, trouwen, trouwlocatie Sailboa. Een Amsterdamse varende locatie voor feesten, recepties, trouwerijen, bruiloften, ......
FEESTBOOT IN AMSTERDAM
Feest op een boot in en om Amsterdam, een feest naar eigen smaak.
Feest op een boot in en om Amsterdam, een feest naar eigen smaak. Feestboot Partyschip Amsterdam, feesten, borrel, trouwen, trouwlocatie Sailboa. Een Amsterdamse varende locatie voor feesten, recepties, trouwerijen, bruiloften, ......
Wij horen graag van u wat uw idee is voor een feest of evenement aan boord van de Sailboa! Of het nu gaat om een familiefeest, verjaardag, jubileum of een feest met collega’s of relaties, u kunt met ons alle kanten op!

Het interieur staat los; u bepaalt de indeling. Deze wordt ook vaak tijdens de vaart veranderd; van diner naar dansvloer, van receptie naar diner...wat u maar wilt! U wordt ook in de gelegenheid gesteld de Sailboa zelf te versieren, als dat gewenst is.

Er is ruimte voor live optredens aan boord; wij werken samen met verschillende DJ’s en muzikanten, maar als er zich onder familie, vrienden of collega’s virtuozen bevinden, dan kan dat natuurlijk ook!

Budget
Als u de kosten van het feest deelt met alle gasten, dan zijn er mogelijkheden vooraf een budget vast te stellen. Zo kan er na het bereiken van het maximum overgegaan worden tot contante betaling aan de bar. Een andere mogelijkheid is vrij drinken; voor een vast bedrag per persoon (“afkoop”)wordt ongelimiteerd geschonken; uw budget staat vooraf vast!

Meer info hierover op de prijzen-pagina.

naar boven

---------- Links ---------- Sitemap ---------- Lizboa ---------- IJburg Pampus ---------- Rederij Gooiland ----------
Partyship Sailboa   Zandstraat 3-3hg   1011 HJ Amsterdam       020-4278888      email: Sailboa
Copyright © 2010 Han Hendriks email: Aan & Uitleg